PKC, Dalto en SKF nemen 'NLKorfbal Widget over'
Vanaf heden heeft NLKorfbal haar eigen widget. Voeg nu de widget toe aan uw website om uw bezoekers zo al het laatste NLKorfbal nieuws te geven. Inmiddels hebben zo'n 40 korfbalclubs in Nederland de widget overgenomen op hun clubsite. Zo ook, PKC, Dalto en SKF. Hieronder staat in het kort uitgelegd hoe ook jouw club de widget binnen 5 minuten op haar website kan hebben!

Uitleg

De volgende HTML code kan gebruikt worden om de NLKorfbal widget op uw website te integreren. Om geen bezoekers te verliezen, worden links altijd in een nieuw venster geopend. De hoogte is altijd hetzelfde, namelijk 272 pixels. De breedte kan naar eigen smaak worden aangepast, standaard staat deze op 100%. Heeft u opmerkingen of andere feedback, stuur ons een email.

<iframe src="http://widget.nlkorfbal.nl" frameborder="0" width="100%" height="272"></iframe>

Voorbeeld

Klik hier voor een voorbeeld van de widget.

Naar homepage