Barbara Brouwer gaat na zeven jaar voor TOP/LITTA te hebben gespeeld, de overstap maken naar DVO/Accountor. De ambitie van Brouwer om op het allerhoogste niveau te blijven spelen is erg groot, waardoor ze de keuze heeft gemaakt om te vertrekken bij TOP/LIITTA uit Sassenheim.

Gisteravond werd bekend dat Brouwer gaat vertrekken bij TOP/LITTA en volgend seizoen weer in de Korfbal League gaat spelen bij DVO/Accountor. In 2015 maakte Barbara de overstap van Dalto/Klaverblad Verzekeringen naar TOP/Quoratio. In haar tijd bij TOP heeft ze 6 prijzen gewonnen. Drie keer de landstitel, vier Europacups, één veldkampioenschap en één Supercup. TOP/LITTA had Brouwer graag behouden, maar haar ambitie was te groot om op het hoogste niveau van Nederland te spelen.

DVO/Accountor is ontzettend blij met de komst van de international. Met al haar ervaring wil Brouwer bijdragen aan de stijgende lijn die de club uit Bennekom de laatste seizoen te pakken heeft.
“Ze is een geweldige aanvulling op onze toch al talentvolle vrouwen en ik vind het mooi om te zien dat zij aan de ambitie van DVO ook een bijdrage wil leveren”, aldus de coach Richard van Vloten.

“Met het aantrekken van Brouwer onderstreept DVO inderdaad de ambitie te blijven meestrijden om de play-offs en die felbegeerde plek in de finale.”
“Gerichte versterkingen van buitenaf kunnen er vervolgens voor zorgen dat het laatste gaatje richting de absolute top gedicht wordt.”

KL 2022/2023 - Speelronde 2
DOS’46