• Meest gelezen
  • Video top 5
Terug naar het nieuwsarchief

TeamNL en Suriname treffen elkaar in Gorredijk

18 juni 2022
Daan Preuninger

De internationals van TeamNL Korfbal en die van Suriname treffen elkaar morgen in een officiële interland. De wedstrijd wordt afgelegd in de voorbereiding op de World Games, die van 13 tot en met 17 juli worden gehouden in het Amerikaanse Birmingham. Het duel wordt gespeeld in Sportcentrum Kortezwaag in Gorredijk en begint om 19:00 uur. De entree is gratis.

Het interland van morgen is onderdeel van drie interlands. Eerder trof TeamNL al de Duitse korfballers in Bennekom. Op 26 juni is het laatse duel tegen België. Deze wedstrijd wordt gespeeld in Den Haag en is onderdeel van een interlandweekend, waar onder andere Talent TeamNL ook interlands speelt.

1
Plaats een reactie

Meer video's

Praat mee

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de Privacy policy

Verstuur

  1. Piet van der Eijk

    Nergens een beeld, verslag of uitslag te vinden van de wedstrijd Team NL – Suriname

    Is dit 2022 of 1978?

Vette goal gemaakt? Stuur hem in!

Op NLKorfbal verschijnen wekelijks de beste goals, grappigste momenten of mooiste acties uit de korfbalwereld. Hier wil je zeker tussen staan, aarzel dus niet en stuur jouw video in!

Video insturen