• Meest gelezen
  • Video top 5

Veelgestelde vragen

Algemeen

Wat is NLKorfbal?

NLKorfbal is een korfbalplatform voor korfballers, trainers en korfballiefhebbers. Op onze website brengt onze redactie het laatste korfbalnieuws, maar ook korfbalverhalen die de diepte ingaan. Daarnaast vind je artikelen en video’s van onze partners, die bedoeld zijn voor de ontwikkeling van trainers en spelers. Op onze socials kom je vooral video’s tegen van de mooiste momenten uit de korfbalcompetities. Elke zondag maakt NLKorfbal de Sunday Night Round-Up Podcast.

Wat is het doel van NLKorfbal?

Het doel van NLKorfbal is in eerste instantie om volgers te amuseren en informeren over de korfbalsport. Daarnaast willen we ons steentje bijdragen in de ontwikkeling van de sport, bijvoorbeeld door een standpunt in te nemen over de organisatie van de competitie of de regelgeving. 

Zijn jullie onderdeel van het KNKV of Korfbal.nl?

NLKorfbal is geen onderdeel van het KNKV. 6 jaar geleden is Korfbal.nl gelanceerd als officiële nieuwswebsite van het KNKV en de periode dat dit platform werd opgezet heeft NLKorfbal tijdelijk deze rol op zich genomen.

Partners

Wat zijn partners van NLKorfbal?

NLKorfbal heeft meerdere partners die helpen met het verzorgen van content of ons platform op een andere manier ondersteunen. De meeste partners zijn hun initiatief gestart vanuit hun passie en hebben als doel de korfbalsport net een stukje mooier en beter te maken.

Werken bij NLKorfbal

Kan ik ook bij NLKorfbal aan de slag?

NLKorfbal is altijd op zoek naar nieuw talent op het gebied van het maken van content en het schrijven van artikelen. Ook bieden we meerdere stageplekken aan. Wil je meer weten? Neem dan contact op via ons contactformulier